Autamme osaltamme asiakasta menestymään.

Nordic Drones Oy on saanut palvella jo yli 100 organisaatiota kotimaassa ja ulkomailla.

Dronejamme on valmistettu mm. maanmittaukseen, metsäteollisuuteen, kaivosteollisuuteen, kaupunkisuunnitteluun ja viranomaistehtäviin. Olemme saaneet tehdä yhteistyötä monien kuntien ja kaupunkien, yrityksien, oppilaitoksien, maanmittauksen ammattilaisten, viranomaisten ja ELY-keskuksien kanssa.

 

 

Katso video

Nordic Drones Thaimaassa

Nordic Dronesin dronet lentävät Thaimaassa erilaisissa teollisuuden tarkastustehtävissä. Tässä jälleenmyyjämme Systronics Co.Ltd video käyttökohteista.

Jyväskylän kaupunki - kaupunkien 3D-mallinnuksen ammattilainen

Kaupunkien 3d-mallinnus ja smart city – osaaminen on Suomessa jo pitkällä. Mutta kuinka Geodronesta tuli kaupunkimittaamisen jokapäiväinen työkalu Jyväskylässä?

 

 

Geotrim Oy - pitkäaikainen yhteistyökumppani

Nordic Dronesin jälleenmyyjä Geotrim toimitti asiakkaalleen Yellow Scanin uuden ja erikoiskevyen Mapper Lidar-kameran. Nordic Drones suunnitteli ja valmisti tähän soveltuvan telineen. Lidar-kamera integroitiin käyttövalmiiksi GeoDrone6 -malliin. Asiakas sai täysin valmiina pakettina markkinoiden tehokkaimman ja tarkimman maanmittausdronen kokoluokassaan. Geotrimillä ja Nordic Dronesilla on pitkäaikainen yhteistyö.

– Sakari Mäenpää, Geotrim Oy

QuadSAT - drone erikoistarpeisiin

”Satelliittiantennien kalibrointi on maailmassa erikoisala. Tarpeemme droneratkaisulle vaati hyvää yhteistyötä sekä erikoistarpeidemme huomiointia. Vakaus ja pitkä lentoaika ovat meille tärkeitä, joten Nordic Drones oli meille paras ratkaisu ”

– QuadSAT, Andrian Buchi

QuadSAT yritysvideo

VRT Finland Oy - drone tarkkaan työskentelyyn

”Suoritamme 3D-rakennetarkastuksia käyttäen monikeilainkaikuluotaus-, laserkeilain- ja droneteknologialla silloille, satamille, putkilinjoille, öljyterminaaleille, tuulipuistoille ja vesivoimaloille.

Mittaustoimintamme vaatii tarkkuutta ja lennämme dronella usein tuulisilla satama- ja teollisuusalueilla.  Laadukas palvelumme vaatii ammattikäyttöön soveltuvan dronen sekä  toimivat huolto- ja tukipalvelut. Yhteistyö Nordic Dronesin kanssa on ollut meidän tarpeisiimme hyvin toimiva ratkaisu”.

-VRT Finland Oy

Turvallisuusalan viranomainen - drone vaativaan ammattilaiskäyttöön

”Viranomais- ja turvallisuuskäytössämme lentoaikatarve voi olla valvontatehtävässä vaikka kolme vuorokautta. Nordic Dronesin luotettavuus sekä joustavat erikoistarpeiden ratkaisumahdollisuudet olivat meille paras ratkaisu.”

-Turvallisuusalan viranomainen

Metsälinkki - Tehokkuus on avainsana

”Metsäteollisuuden mittaustarpeissa korostuu tehokkuus. Meille olennaisia tehokkuuden tekijöitä ovat lentoaika sekä toimintavarmuus. Huoltopalveluiden saatavuus on ammattimaisen drone-palvelutoiminnan elinehto. Käytössämme on jo neljä GeoDronea.”

-Metsälinkki, Juuso Hiedanpää