1. Tiedon kerääminen

VideoDrone Finland ei kerää henkilökohtaisia tietoja tällä verkkosivustolla tai sen kautta, ellei kävijä luovuta niitä vapaaehtoisesti. Näin voidaan tehdä esim. yhteydenottolomakkeilla. Kaikki tämän sivuston kautta toimitetut tai välitetyt tiedot tallennetaan tai käytetään vain sisäisiin tarkoituksiin.

2. Tiedon keruun tarkoitus

Tämän verkkosivuston on tarkoitus antaa tietoa VideoDrone Finlandin tuotteista ja toimia viestinnän välineenä. VideoDrone Finland kerää ja käsittelee tietoja vain tähän tarkoitukseen, jotta se pystyy tarjoamaan parhaan mahdollisen palvelun. Jos tietojen keräämiseen on olemassa joku muu erityinen syy, se ilmoitetaan nimenomaisesti erikseen.

3. Tietojen luovuttaminen

Henkilötietoja ei luovuteta edelleen kolmansille osapuolille, ellei se ole looginen seuraus tarjota parasta palvelua. Tämä voisi olla esimerkiksi, henkilön luvalla, yhteystietojen lähettäminen valmistajille tai VideoDrone Finlandin kumppaneille, mikäli VideoDrone Finlandilla ei ole mahdollista tehdä liiketoimintaa kyseisen henkilön kanssa. Jos henkilö ei halua, että hänen henkilötietojaan siirretään tai tallennetaan tai haluaa henkilötietojen muuttamista, oikaisemista tai poistamista, niin häntä pyydetään ilmoittamaan toiveensa kirjallisesti. Tällöin riittää sähköpostin kirjoittaminen osoitteeseen info@videodrone.fi.

4. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

VideoDrone Finland voi ajoittain muuttaa tietosuojakäytäntöjä ilman erillistä ilmoitusta. Jos et ole samaa mieltä minkä tahansa em. ehtojen sisällöstä, älä lähetä henkilöllisiä tietoja.