Tiistai 15.12.2020

Miksi vuokrata ostamisen sijaan?

Nordiic Dronesin tuotteita voi hankkia nyt myös leasingrahoituksella. Viime vuosina leasingrahoituksen suosio on kasvanut huimasti, eikä ihmekään: rahoitus on nimittäin loistava vaihtoehto niin yritystä perustavalle kuin alallaan pitkään toimineelle.

Mitä leasingrahoitus on?

Leasingrahoitus on rahoitusmalli, jossa tuote vuokrataan pitkäaikaisesti. Yrityksille rahoitusmalli on hyödyllinen erityisesti sen helppouden ja ennakoitavuuden vuoksi.

Miksi vuokrata?

Arvokkaan, vaativaan ammattikäyttöön hankittava drone on yritykselle investointi. Leasingrahoituksella investoinnin voi tehdä sitomatta pääomaa kerralla kiinni. Vuokraamalla dronen pitkäaikaisesti, yritys pääsee näkemään, kasvattaako investointi arvoaan. Tuotteen vuokraaminen vapauttaa yrityksen investoitavaa pääomaa muuhun käyttöön.

Leasing vaikuttaa positiivisesti yrityksen tunnuslukuihin, sillä rahoitus ei näy velkana yrityksen taseessa. Tällöin tilinpäätöksessä yrityksen omavaraisuusaste on korkeampi, kun tunnuslukuja lasketaan yhteen.

Yhteistyökumppanina GRENKE

Leasingrahoituksessa yhteistyökumppanimme on omapankkinen rahoitusyhtiö Grenke. Pitkän kokemuksen omaava saksalainen yhtiö toimii jo yli 30 maassa. Suomessa toiminta alkoi vuonna 2008.

Käytännössä leasingrahoitus toimii siten, että sopimuskauden ajan tuotteen omistus kuuluu GRENKE:lle, joka laskuttaa tuotteen vuokraamisesta. Kun tuotteen sopimuskausi on päättymässä, asiakas ja Nordic Drones Oy sopivat tuotteen omistusoikeuden mahdollisesta ostamisesta.

Leasingrahoituksen etuja

  • Kulujen budjetointi ja hallinnointi on helppoa
  • Yrityksen pääomaa vapautuu muihin kohteisiin keventäen tasetta
  • Mahdollisuus vähentää leasing-hankinnat täysimääräisinä verotuksesta
  • Käteisvarojen säästäminen muihin yrityksen tarpeisiin
  • Yrityksen pääoma ei kärsi suurista kertahankinnoista
  • Ennakoitava kulurakenne kiinteiden kulujen ansiosta
  • Tehokkaampi budjetointi
  •  Vuokrattava tuote rahoituksen vakuutena
  • Tuotteille saatavilla rikkovakuutus

Erikoisetuna rikkovakuutus

Useat yritykset haluavat vakuutuksen arvokkaalle dronelleen. Moni suomalainen vakuutusyhtiö ei valitettavasti tarjoa dronevakuutuksia. Sen sijaan ulkomailta vakuutuksia on saatavilla useilta eri sivustoilta. Yhteistyökumppanimme GRENKE tarjoaa kuitenkin leasingrahoitus-asiakkailleen rikkovakuutuksen.